ANDET

Andre projekter jeg engagerer mig i, store som små, vil kunne følges her. Det vil både være projekter, som er institutionaliseret gennem for eksempel mit lærerjob eller andre institutioner, hvis rolle er formaliseret og har betydning for den værdi vi tillægger dem. Det kan også være projekter, der eksisterer udenfor sådanne institutioner, typisk som et supplement til eller en konfrontation af netop sådanne.

folkeskoleklasse_edited.jpg

ESSAYSAMLING:

"MIN FREMHERSKENDE EGENSKAB ER..."

Jeg har sammen med en kollega taget initiativ til at udvikle en essaysamling på baggrund af essays skrevet af elever. Essaysene handler om elevernes fremherskende egenskab ifølge dem selv og har til hensigt at give læseren et indblik i selvforståelsen af unge menneskers oplevelse af dem selv og deres levede liv, på tværs af de identitetsmarkører der så ofte får lov til at definere os. Fortællingerne er både rørende, humoristiske, alvorlige og kærlige. 

 

Projektet er stadig i proces. Følg udviklingen på min instagram: @dekonstruer.

LÆSEGRUPPE

Jeg har taget initiativ til at starte samtaler om litteratur, vi har udvalgt at læse, fordi det tillægger en kritisk tilgang til magthierarkier, privilegier og strukturel ulighed, som vi ønsker at sætte på dagsordenen.

Hvis du er nysgerrig efter flere detaljer om hvad vi læser, hvor og hvornår vi mødes, hvad vi tager med os fra disse samtaler, samt muligheden for selv at deltage og læse med, så følg med på min  instagram: @dekonstruer.

mette toft nielsen bogklub.jpg

UNDERVISNINGSFILM

Et centralt fokus for min daglige undervisning i folkeskolen er, at eleverne kan se sig selv repræsenteret og føle, at den pågældende undervisning er relevant for lige netop dem og det liv, de lever. Samtidig er det også vigtigt for mig, at de får mulighed for at få et indblik i livsverdner der er forskellige fra deres egen.  
I denne undervisningsfilm fra filmkompagniet får du et indblik i, hvordan jeg gør det i praksis med udgangspunkt i den teoretiske tilgang; ’Kritisk Farvebevidst Pædagogik’.

Kontakt mig i dag for en uforpligtende, indledende sparring og hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig via mine konsulentopgaver.