top of page

FOREDRAG 

I mine foredrag taler jeg om, hvordan vi kan få alle børn og unge med i den undervisning, som vi gerne vil engagere dem i, med særligt fokus på den danske folkeskole. Jeg taler om, hvordan vi styrker deres selvtillid og deres selvværd, samt hvordan vi lærer dem at udvikle empati for hinanden.

Jeg deler ud af egne erfaringer fra mit møde med børn og unge, herunder de udfordringer og successer, som jeg selv oplever i min dagligdag som folkeskolelærer, suppleret med relevant teori og empirisk forskning.  

Nedenfor kan du se titler på udvalgte foredrag, som jeg tilbyder: 

"I forbindelse med Sex & Samfunds årlige opkvalificering af vores ung-til yngre-undervisere fra Aarhus og København d. 25. april 2020 har Mette Toft Nielsen leveret oplæg om anti-racisme, positionering og hvid overlegenhed. 

Mette Toft Nielsen evner på en levende og energisk måde at gøre svært teoretisk stof let tilgængeligt gennem bl.a. brug af eksempler fra egen lærerpraksis. Mette Toft Nielsens bidrag har skærpet undervisernes bevidsthed om barriere og diskrimination i relation til etnicitet samt givet redskaber til at udfordre og kritisere hvidhedsnormer i seksualundervisningen. 

 

Det at ville noget med nogen, og ville forandre verden til det bedre, kræver stort mod og en villighed til at kigge indad. Det kræver, at man tør gøre det rigtige, også selvom man frygter det. Sådan er Mette, og det er til stor inspiration. 

Jeg vil stærkt anbefale Mette som konsulent og oplægsholder, fordi Mettes faglige engagement og livsånd giver stof til eftertanke og inspirerer til at gøre noget nyt og tage ansvar for os selv og vores medmennesker."

MARIA BUHL

Pædagogisk Projektleder

Sex & Samfund

Kontakt mig for en uforpligtende, indledende sparring.

bottom of page