top of page

FOREDRAG 
- Vigtigheden af ligeværdige relationer

I mine foredrag deler jeg inspiration til, hvordan vi kan engagere alle i de sociale kontekster, vi skaber -hvadenten det er i skolen, på arbejdspladsen eller i fritidsklubben. Jeg sætter fokus på anerkendelse, ligeværdighed og følelsen af at høre til, som den man er. Det forudsætter også et fokus på opgør med de strukturer og forskelssættende faktorer, der skaber ulighed, eksklusion og undertrykkelse af muligheden for at være tilstede med alt det, man er

Gennem mine egne erfaringer som brun kvinde, folkeskolelærer, coach og selvstændig konsulent, samt relevant teori og empirisk forskning fra både ind- og udland, formidler jeg udfordringer og succeser, som jeg oplever i min dagligdag får betydning for reelt at skabe ligeværdige relationer. På den måde giver jeg et mangfoldigt indblik i, hvordan vi kan skabe en udvikling, som sikrer sociale kontekster, hvor alle kan trives og udvikle sig i trygge og omsorgsfulde omgivelser.

Kontakt mig, hvis du ønsker at høre mere om mine foredrag, eller ønsker at drøfte et specifikt emne for et foredrag til dig og din arbejdsplads.

Udvalg af foredrag:

Adult Students

Det kan du forvente:

324528017_740702914396212_252971403302131050_n_edited_edited.jpg

Skab engagement for de ligeværdige relationer.

Styrk muligheden for at være tilstede, som den man er.

Udvikl faglig selvtillid, motivation og gå-på-mod gennem ligeværdighed og tilhørsforhold.

Læn dig ind i erfaringerne, såvel de levede som de faglige, fra en der selv faciliterer relationelle processer.

Relevant teori og empirisk forskning fra både ind- og udland.

Mød din foredragsholder
- Mette Toft Nielsen

Jeg er en erfaren folkeskolelærer, coach og selvstændig konsulent, der brænder for at skabe ligeværdige relationer. I mine foredrag deler jeg erfaringer, udfordringer og succeser, samt relevant teori og forskning.

mette Billede_3__high_resolution-edited.png

HVAD SIGER ANDRE?

"I forbindelse med Sex & Samfunds årlige opkvalificering af vores ung-til yngre-undervisere fra Aarhus og København d. 25. april 2020 har Mette Toft Nielsen leveret oplæg om anti-racisme, positionering og hvid overlegenhed. 

Mette Toft Nielsen evner på en levende og energisk måde at gøre svært teoretisk stof let tilgængeligt gennem bl.a. brug af eksempler fra egen lærerpraksis. Mette Toft Nielsens bidrag har skærpet undervisernes bevidsthed om barriere og diskrimination i relation til etnicitet samt givet redskaber til at udfordre og kritisere hvidhedsnormer i seksualundervisningen. 

 

Det at ville noget med nogen, og ville forandre verden til det bedre, kræver stort mod og en villighed til at kigge indad. Det kræver, at man tør gøre det rigtige, også selvom man frygter det. Sådan er Mette, og det er til stor inspiration. 

Jeg vil stærkt anbefale Mette som konsulent og oplægsholder, fordi Mettes faglige engagement og livsånd giver stof til eftertanke og inspirerer til at gøre noget nyt og tage ansvar for os selv og vores medmennesker."

MARIA BUHL

Pædagogisk Projektleder

Sex & Samfund

Kontakt mig for en uforpligtende, indledende sparring.

bottom of page