top of page

ONLINE KURSER

I mine online kurser får du konkrete greb og metoder til, hvordan du kan dekonstruerer undertrykkende og destruktive magtstrukturer -både strukturelt og systemisk; i de mellemmenneskelige relationer i mødet med andre mennesker og internt i relationen til dig selv. 

Alle mine kurser bygger på et teoretisk fundament, baseret på forskning fra ind- og udland, såvel som konkrete, praksisnære øvelser, der hjælper dig med at omsætte det, du lærer til din egen hverdag.  

FLEKSIBILITET - ALENE ELLER SAMMEN

Du kan sidde alene hjemme i din stue, i forberedelseslokalet med dine kollegaer, eller noget helt tredje, lige når det passer dig og fordybe dig i den teoretiske viden og de praksisnære øvelser, jeg deler ud af på mine online kurser. Du kan desuden vende tilbage til kurset igen og igen og genbesøge indholdet i de forskellige moduler ligeså mange gange, du har lyst.

Du kan finde kurser, der hjælper dig til at støtte endnu mere op om de elever, du underviser og sikre dig, at de kan se sig selv spejlet i den undervisning, du faciliterer, så de opbygger selvværd og styrker deres tro på sig selv.

Du kan også finde kurser, hvor du får konkrete forslag til, hvordan du kan arbejde kritisk med sprog, diskurser og narrativer, så du ikke reproducerer koloniale perspektiver og undertrykkende strukturer i din dagligdag, uanset hvad den består af, eller hvem du deler den med.  

 

Du finder også kurser, hvor du lærer, hvordan du stiller spørgsmål, så alle får mulighed for at byde ind, uanset hvor meget eller hvor lidt dansk de taler; om de har forstået hele (kon)teksten eller ej; i hvor høj grad de har gennemskuet opgaven, osv. 

Det er også muligt at finde kurser, hvor fokus er på din egen indre bevidsthed. Her lærer du at finde ro i dig selv også, når du bliver presset. Du får redskaber til at forstå, hvorfor du bliver trigget af bestemte mennesker, fx. elever eller kollegaer, men det kunne også være dine børn eller partner. Du lærer bl.a., hvad du kan gøre ved det og hvordan du kan undgå det. 

Se udvalget af kurser nedenfor og ræk endelig ud til mig, hvis du har spørgsmål. 

DSC03375.jpg
179240577_480015683244451_709985687284805035_n.jpg
177982899_289933439531787_1229513274439856800_n.png

"Mette holdt en online workshop for vores frivillige undervisere for at klæde dem på til at undervise i et interkulturelt klasselokale.

 

Gennem præsentation og øvelser skabte Mette rum for refleksion blandt underviserne, som lod dem forholde sig til sin egen rolle og position i klasselokalet samt forskellen på at blive inkluderet og høre til. Særligt øvelsen om 'at høre til' blev faciliteret på en måde, der, udover at give værdifuld læring, også gav plads til nærvær og følsomhed.

For flere af underviserne var oplevelsen øjenåbnende, og de ser frem til at kunne forholde sig til kulturelle forskelle på en åben og dynamisk måde, der kan bringe dem tættere på eleverne.

 

Workshoppen bidrager til forståelse og nærvær i vores fællesskab af frivillige og elever samt har været med til at skabe en masse god energi fra start, så underviserne er blevet endnu mere motiverede til opgaven.

 

Jeg vil gerne anbefale at samarbejde med Mette til alle, der ønsker at skabe god energi og forståelse på tværs i deres fællesskab. Vi har været meget glade for at have hende på online besøg hos ReDI School."

 

FRIDA HAMMEL

Volunteer Coordinator

ReDI School of Digital Integration -DK-

bottom of page