top of page

ONLINE KURSER

Lær mere om hvordan du kan blive endnu bedre til at støtte op om de elever, du underviser, ved at dykke ned i et af mine online kurser, som du finder på denne side. 

Du kan sidde alene hjemme i stuen, i forberedelseslokalet med dine kollegaer, eller noget helt tredje, lige når det passer dig og fordybe dig i den teoretiske viden og de praksisnære erfaringer, jeg deler ud af på mine online kurser. Du kan desuden vende tilbage til kurset igen og igen og genbesøge indholdet i de forskellige moduler, ligeså mange gange du har lyst.

Se udvalget af kurser nedenfor og ræk endelig ud til mig på e-mail, eller via kontaktformularen på hjemmesidens forside, hvis du har spørgsmål. 

SKAB RETFÆRDIGHED & LIGEVÆRD FOR ALLE DINE ELEVER!

I dette kursus får du inspiration til, hvordan du kan skabe retfærdighed og ligeværd for alle dine elever gennem repræsentation og mangfoldige fortællinger. Alt sammen med udgangspunkt i det undervisningsmateriale, du allerede har til rådighed -du skal altså ikke ud at opfinde den dybe tallerken selv.

Du får en bevidsthed om den position, du har i verden og hvilken betydning det har for den måde, du går gennem verden på. Derudover får du viden om faldgruber i tekster og andet undervisningsmateriale, og du får forslag til, hvordan du kan vende disse til muligheder for at kaste lys på uretfærdigheder og strukturel ulighed.

Du får desuden redskaber til, hvordan du kan få os menneskers forskelligheder i spil uden at forstærke undertrykkelsesstrukturer.   

Endelig får du viden om, hvordan du kan bruge din egen position, og de privilegier der kommer med den, til at holde rummet og engagere elever i klassesamtalerne -også dem der er svære og ofte tabubelagte.  

"Mette holdt en online workshop for vores frivillige undervisere for at klæde dem på til at undervise i et interkulturelt klasselokale.

 

Gennem præsentation og øvelser skabte Mette rum for refleksion blandt underviserne, som lod dem forholde sig til sin egen rolle og position i klasselokalet samt forskellen på at blive inkluderet og høre til. Særligt øvelsen om 'at høre til' blev faciliteret på en måde, der, udover at give værdifuld læring, også gav plads til nærvær og følsomhed.

For flere af underviserne var oplevelsen øjenåbnende, og de ser frem til at kunne forholde sig til kulturelle forskelle på en åben og dynamisk måde, der kan bringe dem tættere på eleverne.

 

Workshoppen bidrager til forståelse og nærvær i vores fællesskab af frivillige og elever samt har været med til at skabe en masse god energi fra start, så underviserne er blevet endnu mere motiverede til opgaven.

 

Jeg vil gerne anbefale at samarbejde med Mette til alle, der ønsker at skabe god energi og forståelse på tværs i deres fællesskab. Vi har været meget glade for at have hende på online besøg hos ReDI School."

 

FRIDA HAMMEL

Volunteer Coordinator

ReDI School of Digital Integration -DK-

mette toft nielsen belonging
mette toft nielsen sense of belonging
bottom of page