top of page

HANDELSBETINGELSER

Produkter og tjenester udbydes af:
 

Mette Toft Nielsen

Slotsherrensvej 13 1 tv

2720 Vanløse

CVR nr. 40665242
 

Kontakt mig på mettetoftnielsen@dekonstruer.dk
 

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer, eller med Post eller fragtmand. Husk at tjekke dit spam filter ved digitalt leveret produkter.

Produkter kan købes med både VISA, og Mastercard.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, med mindre andet er oplyst.
 

Abonnementer og ratebetaling

For abonnementer og rater gælder at abonnementsprisen eller raten, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode eller rate. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.
 

Opsigelse

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet ved at klikke på det link, der står i hver faktura. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Du kan også skrive til mettetoftnielsen@dekonstruer.dk.
 

Ratebetaling

Du har ved din tilmelding forpligtet dig på at betale det fulde beløb, også selvom du har valgt at betale i rater.
 

Ændring af betalingskort

Ønsker du at ændre det kort abonnementet eller ratebetaling trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.
 

Levering

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.
 

Returret

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig på mettetoftnielsen@dekonstruer.dk  og du vil få alle pengene tilbage.

BEMÆRK: Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.
 

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder.
 

For workshops, events og forløb online eller fysiske gælder det at ved mindre end 1 måned til afholdelse taget 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage gives ingen refusion. Du er dog altid velkommen til at give din plads til en anden.
 

Digitale produkter

De er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår eller til abonnementet opsiges. Jeg forpligter mig ikke til at hoste materialet til evig tid. Det er købers ansvar at downloade og tage backup af materialet, såfremt køber skulle miste sin adgang. Jeg vil dog altid varsle med mindst 14 dage, hvis jeg skulle lukke ned for adgangen. Det er købers ansvar at vedligeholde og rette den mailadresse jeg sender varsel på.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Mette Toft Nielsen - DEKONSTRUER. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
 

Læs Cookie- og privatlivspolitik her 

bottom of page