top of page

SKOLEVÆGRING

Lær at forstå dine følelser og hvorfor det er svært at komme ud af døren

Er skolevægring blevet en konstant forhindring, der tager glæden ud af din skolegang og skaber indre kaos? Dette coachingforløb er lavet for at hjælpe dig med at udvikle en bevidsthed om, hvorfor du har det, som du har, og hvad der skal til for at ændre det. 

Jeg vil hjælpe dig med at forstå dine følelser, hvilket først og fremmest handler om at blive i stand til at mærke dem og sætte ord på dem. Du får hjælp til at håndtere presset fra bekymret voksne og ivrige venner omkring dig.

 

Du vil få redskaber, du kan bruge til at udfordre og overvinde de barrierer, der lige nu står i vejen for din skoleglæde -måske ligefrem din livsglæde- så du igen kan få kontrol over din hverdag. 

Oplev igen glæden ved at skulle ud af døren, og hvil i at du har redskaber og konkrete greb til at håndtere det, der kan være svært og uhåndgribeligt. 

Flying Bird

Det kan du forvente:

Lær at forstå dine følelser.

Få redskaber til at håndtere og overvinde de barrierer, der forhindrer dig i at komme afsted om morgenen. 

Genvind kontrollen over din hverdag og dit liv.

Genopdag glæden ved skolen og det at komme ud af døren.

Få hjælp til at håndtere presset fra voksne omkring dig.

Mød din coach

Mette Toft Nielsen

Dette coachingforløb er designet specifikt til at hjælpe unge, der oplever skolevægring. Gennem et dybdegående fokus på følelser, tanker og fysiske reaktioner omkring skolen, livet generelt, og de mennesker, der er en del af det, udvikles større bevidsthed om, hvad der egentlig ligger bag den oplevede skolevægring. Den unge vil få redskaber til at håndtere og overvinde de udfordringer, som lige nu forhindrer en normal hverdag.

328269955_1371470016937245_4187626219276441359_n.jpg

Sådan forløber det:

bottom of page