top of page

FØLELSEN AF SPLITTELSE

Lær at forstå din følelse af splittelse og find indre ro

Dette coachingforløb er rettet mod dig, der kender følelsen af splittelse, fx som konsekvens af skilsmisse eller adoption, og som søger at genfinde indre ro og balance. Jeg guider dig igennem en kærlig proces med dig og dine behov i centrum. Fokus er på læring og refleksion, hvor du vil få bedre og dybere indsigt i dine følelser, behov og længsler.

Ved at deltage i dette forløb kan du forvente at udvikle en dybere forståelse for dine følelser og behov. Du vil lære at finde ro og forståelse i dine oplevelser og erfaringer, samt hvordan du kan slippe presset og leve i nuet uden at føle dig doven, forkert, eller utilstrækkelig.

 

Jeg vil hjælpe dig med at blive klogere på dine egne følelser og lære at omfavne dem. Desuden vil du få værktøjer til at skelne mellem det, du kan ændre, og det, du ikke kan ændre.

Image by Abby Savage

Det kan du forvente:

Udvikl en dybere forståelse for dine følelser og behov.

Lær at finde ro og forståelse i dine oplevelser og erfaringer.

Slip presset og lær at leve i nuet uden at føle dig doven, forkert, eller utilstrækkelig.

Bliv klogere på dine egne følelser og lær at omfavne dem.

Lær at skelne mellem det, du kan ændre, og det, du ikke kan ændre.

Mød din coach

Mette Toft Nielsen

Dette coachingforløb er skabt med tanke på dig, der lever med konsekvenserne af fx en skilsmisse, eller en adoption, eller som af anden grund søger at genfinde din indre ro og balance. Jeg guider dig gennem transformerende lærings- og refleksionsprocesser, hvor du inviteres til at undersøge dine følelser, behov og længsler.

Billede 2, high resolution.jpg

Sådan kommer du i gang

bottom of page