top of page

RACISME OG DISKRIMINATION

Udvikl et sprog for dine oplevelser med racisme og diskrimination, så du kan tage handlekraften tilbage

I dette coachingforløb udvikler du et sprog for de oplevelser og erfaringer, du har med racisme og diskrimination, samt redskaber til at håndtere og konfrontere racisme i dit daglige liv. Det kan være, du har oplevet racisme på egen krop, men det kan også være, at du er vidne til, at andre omkring dig udsættes for racisme og diskrimination. Uanset hvad, så hjælper dette forløb dig med, hvilke handlemuligheder du har, samt hvordan du kommer videre derfra, hvor du er i dag. 

Gennem dette forløb vil du få mulighed for at øge din bevidsthed om, hvordan racisme og diskrimination påvirker dig, udforske dine egne holdninger og grundværdier, samt lære at handle aktivt for at bekæmpe uretfærdighed. Jeg tilbyder dig støtte og vejledning til at gøre op med de forskelssættende faktorer, der eksisterer i vores samfund og er grundlag for den racisme og diskrimination, du oplever. Således får du konkrete greb til, hvordan du kan handle i overensstemmelse med dine værdier.

Image by Sebastian Kurpiel

Det kan du forvente:

Udvikl et sprog for dine oplevelser med racisme og diskrimination.

Tag handlekraften tilbage.

Få redskaber til at håndtere og konfrontere racisme i dit daglige liv.

Blev bevidst om dine handlemuligheder i mødet med racisme og diskrimination.

Udforsk dine egne holdninger og grundværdier.

Mød din coach

Mette Toft Nielsen

Dette coachingforløb er skabt til dig, der ønsker at håndtere og konfrontere racisme og diskrimination.

Jeg hjælper dig med at udvikle et sprog for dine oplevelser med racisme og diskrimination, så du kan tage handlekraften tilbage. I dit eget tempo får du mulighed for at udforske dine egne holdninger og grundværdier, og lærer greb til at konfrontere den racisme og diskrimination, du møder.

mette%20toft%20nielsen%20selvst%C3%A6ndig%20konsulent_edited.jpg

Tre trin til at håndtere racisme og diskrimination:

bottom of page